Naomi Campbell voi saada ”porttikiellon” Yhdysvaltoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisista pahoinpitelyistä epäilty supermalli Naomi Campbell voi joutua sanomaan hyvästit Yhdysvalloille, jos hänen viisuminsa ja työlupansa hylätään. Britanniasta kotoisin oleva Naomi voi menettää molemmat, jos hänet todetaan syylliseksi useisiin pahoinpitelyihin.

Naomi pidätettiin edellisen kerran viime viikolla Lontoossa hänen hyökättyään terapeuttinsa kimppuun. Hän oli tuolloin Lontoossa uusimassa viisumiaan ja työlupaansa, mutta nyt viranomaiset ovat asettaneet niiden myöntämisen uuteen harkintaan. Prosessi on brittilähteiden mukaan jäissä siihen saakka, kun Naomia kuulustellaan tapauksesta 6. joulukuuta.

Supermallin oli tarkoitus palata Yhdysvaltoihin jo viikonloppuna. Naomin asianajaja David Breitbartin mukaan kaikki on nyt kiinni Yhdysvaltain suurlähetystön päätöksestä. Viimeisimmän tapauksen lisäksi Naomi odottaa oikeudenkäyntiä myös ainakin kahdesta muusta epäillystä pahoinpitelystä.