Snoop Dogg pidätettiin jo kolmannen kerran lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Snoop Dogg on saanut viime aikoina huomata konkreettisesti lentokenttien tiukentuneet turvatarkastukset. Hänet pidätettiin nimittäin jo kolmannen kerran lentokentällä puolen vuoden sisällä, kun hän jäi kiinni viime torstaina huumausaineiden ja aseen hallussapidosta Burbankissa, Kaliforniassa.

Snoop Dogg, oikealta nimeltään Calvin Broadus, joutui tällä kerralla turvatarkastukseen jo ennen terminaaliin pääsyään. Poliisi tutki hänen autonsa sen jälkeen, kun hiphop-tähti oli parkkeerannut autonsa väärin terminaalin eteen. Autosta löytyi huumeiden lisäksi myös ase.

Rap-stara päästettiin 35.000 dollarin takuita vastaan vapaalle odottamaan oikeudenkäyntiä. Snoopin lakimiehen, Donald Etran, mukaan tapaus tuskin kuitenkaan päätyy oikeuteen saakka. Oikeudenkäynti on määrätty alkavaksi 12. joulukuuta. Viimeksi syyskuussa Snoop Dogg pidätettiin New Yorkissa John Wayne Internetional -lentokentällä laittoman teleskooppipampun hallussapidosta.