Sugababes -yhtye hajoamassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin hyvin viime vuosina menestyneen Sugababes -yhtyeen jäsen Keisha Buchanan on seuraamassa Beyonce Knowlesin jalanjälkiä ja siirtymässä soolouralle. Hän on kertonut haluavansa jättää yhtyeen ainakin hetkeksi, jotta voisi toteuttaa omia ideoitaan. Mikäli suunnitelma toteutuu, voi se tarkoittaa suosikkiyhtyeen hajoamista tai vähimmilläänkin pitkää taukoa.

Keisha on Sugababesin ainoa alkuperäinen jäsen sen jälkeen, kun Siobhan Donaghy jätti yhtyeen vuonna 2001 ja Mutya Byuena viime vuonna. Hänen mukaansa myös yhtyeen muilla jäsenillä, Heidi Rangella ja Amelle Berrabahilla, on samankaltaisia suunnitelmia.

– Olemme keskustelleet siitä paljon. Pidimme siitä, mitä Destiny´s Child -yhtyeen tytöt tekivät käydessään välillä soolourilla ja palaamalla sitten takaisin yhteen. Uskon, että se tulee tapahtumaan aivan luonnollisesti, Keisha kertoi Daily Star -lehdessä.

Keisha tyynnyttelee siis yhtyeen faneja kertomalla, ettei yhtye ole hajoamassa lopullisesti, vaikka yhtyeen jäsenet suuntaisivat soolourille. Destiny´s Childin taannoiset tapahtumat eivät kuitenkaan vala ainakaan luottamusta Sugababes -fanien keskuudessa.