Cameron Diaz nenäleikkaukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Cameron Diaz on paljastanut menevänsä lähiaikoina nenäleikkaukseen. Onnettomuusaltis tähti on murtanut tähän mennessä nenänsä jo neljästi, ja noiden murtumien jäljiltä Cameronin tuulenhalkoja on huonossa kunnossa.

Syy leikkaukseen menolle ei ole pelkästään kosmeettinen, sillä Cameron paljasti amerikkalaisen W -muotilehden haastattelussa kärsivänsä murtumien takia jo hengistysvaikeuksista.

– Olen kyllästynyt siihen ja menen korjauttamaan sen, Cameron kommentoi nenäänsä.

Sekaisin Marista ja Charlien Enkelit -elokuvien tähti nähdään vielä tänä vuonna The Holiday -elokuvassa, jossa hän esittää Amandan roolia. Hänen lisäkseen elokuvassa näyttelevät myös Jack Black, Kate Winslet ja Jude Law. Ensi vuonna ensi iltaan tulee puolestaan Diazin tähdittämä kolmas Shrek -animaatio.