Anna Nicole Smithin pojasta löytyi seitsemää lääkettä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin äitinsä, Anna Nicole Smithin, sairasvuoteen viereen menehtyneen Daniel Smithin ruumiinavauksessa on ilmennyt, että tämän verenkierrossa oli peräti seitsemää eri lääkettä, People -lehden haastattelema lääkäri Cyril Wecht paljasti. Hänen mukaansa Daniel oli nauttinut myös huumausaineiksi luokiteltavia voimakkaita rauhoittavia lääkkeitä.

Lehden haastatteleman nimettömän lähteen mukaan kyseessä oli siis eräänlainen lääkkeiden yliannostus. Varsinaisena kuolinsyynä oli kuitenkin kolmen tietyn lääkkeen yhteisvaikutus. Viime viikolla haudatun pojan kuolinsyyksi epäiltiin jo ensimmäisen ruumiinavauksen jälkeen lääkkeiden yhteisvaikutusta, mutta äiti vaati toista ruumiinavausta.

10. syyskuuta Nassaussa, Bahamalla, kuollut poika oli tullut sairaalaan tervehtimään pari päivää aiemmin lapsen synnyttänyttä äitiään. Herätessään Anna Nicole Smith näki kuitenkin vieressään kuolleen poikansa. Myös äiti joutui poliisin kuulusteluihin muiden epäiltyjen kanssa.