50 Cent egoili Helsingissä. Katso keikkakuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin hiphop-tähti 50 Cent esiintyi eilen illalla Helsingin Hartwall Areenalla täydelle salille. Lähes loppuunmyytyä Fiftyn keikkaa oli saapunut katsomaan reilusti yli 10.000 ihmistä.

Puolentoista tunnin keikka alkoi muutaman minuutin hehkutuksella, jossa tehtiin selväksi illan pääesiintyjän status. Introvideo oli koostettu lukuisista 50 Centin televisiojutuista ja hänestä kertovista uutisista, ja jälleen korostettiin myös sitä, että miestä ammuttiin taannoin yhdeksän kertaa…

Itse asiaan päästyään herra Curtis Jackson otti suomalaisyleisön hyvin haltuun. Jo muutaman ensimmäisen kappaleen aikana yleisöön lisäksi lensi useita päähineitä ja pyyhkeitä. Ensimmäisenä hittinä kuultu Candy Shop ei jättänyt arvailun varaa miehen suosiosta Suomessa ja tähti oli itsekin selvästi innostunut saamastaan vastaanotosta.

Äskettäin uutisoitiin, että 50 Cent olisi sopinut kiistansa hiphop-tähti The Gamen kanssa, mutta Helsingissä kuultujen välispiikkien perusteella kiista jatkuu yhä. Kuittia nimittäin sateli runsaasti myös siihen suuntaan.

Stara oli mestoilla kuvaamassa ensimmäisen keikan tunnelmia. Katso keikkakuvat Staran Mestoilla-osiosta tai suoraan tästä. 50 Cent esiintyy Helsingissä toisella keikallaan vielä tänään lauantaina.