Supermalli Tyra Banks transuilee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiouransa mainiosti käyntiin saanut supermalli Tyra Banks on uskaltanut laittaa itsensä likoon esimerkiksi esiintymällä televisiossa ilman meikkiä ja ylilihavaksi pukeutuneena. Nyt tempaukset saavat jatkoa, kun hän testaa millaista on olla mies.

Marraskuun 13. päivänä Yhdysvalloissa nähtävässä The Tyra Banks Show -ohjelman jaksossa 32-vuotias kaunotar muuntautui hiphop-tähti Chingyn possen miesjäseneksi tuntikausia kestäneessä maskeerauksessa.

– Minulla oli ylläni puku, jonka avulla sain sixpackin. Minusta tuli niin lihaksikas, että lihakset peittivät jopa rintani. Tarkoitus oli tehdä minulle miesmäinen rinta ja muut lihakset, Banks kertoi AP -radioaseman haastattelussa.

Tyran ääntä ei kuitenkaan onnistuttu muokkaamaan kovin matalaksi, mutta silti hän onnistui yllättäen hämäämään nuoria naisia, jotka antoivat ”rap-tähdelle” jopa suudelmia.