Britney Spears valeasussa miehensä levynjulkaisujuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears ei halunnut varastaa show’ta miehensä Kevin Federlinen levynjulkaisujuhlien jatkobileissä kuluneella viikolla, kun albumi julkaistiin Kevinin keikalla Privilege -klubilla.

Britney saapui Federlinen Playing With Fire -albumin julkkareihin pukeutuneena vaaleanpunaiseen peruukkiin ja jättimäisiin aurinkolaseihin. Näin hän sulautui hyvin Halloween-juhlan kunniaksi naamiaisasuihin pukeutuneeseen yleisöön.

Levyn julkaisusta käynnistyi myös Kevinin keikkakiertue, josta on tosin ehditty jo perua keikkoja. Kevin pahoitteli viime viikolla People -lehdelle sitä, että kiertue-elämän takia hänellä ei ole tarpeeksi aikaa perheelleen, mutta totesi vaimon onneksi ymmärtävän ja tukevan häntä pop-uralla.