Borat haluaisi myydä lapsia Madonnalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan valkokankailla naurattava kazakstanilainen toimittaja Borat on kertonut suunnitelleensa jo vaihtoehtoista uraa, mikäli hänen elokuvansa ei olisi menestynyt. Hän olisi siinä tapauksessa elättänyt itsensä myymällä lapsia Madonnalle.

Tähti paljasti varasuunnitelmansa keskiviikkona Borat -elokuvansa Lontoon ensi-illassa.

– Olen saapunut tänne 11-vuotiaan Bilak-poikani, hänen vaimonsa ja heidän tyttärensä kanssa. Ajattelimme laittaa hieman suklaata lapsen kasvoille ja myydä hänet Madonnalle. Toivottavasti Madonnasta tulee hänelle hyvä isä, Borat veisteli.

Viime viikolla nähdyssä EMA-gaalassa hän esitti videotervehdyksensä, jossa sama vitsi kuultiin hieman toisessa muodossa. Siinä myytäväksi aiottu lapsi oli Boratin ja ”ruman” Pussycat Dolls -yhtyeen jäsenen yhteinen. Borat juonsi kyseisen gaalan viime vuonna.

Boratin rahanteko-ideat eivät kuitenkaan loppuneet vielä tähän, sillä hän kaavailee myös uraa jäätelöntekijänä, mustalaisten kiinniottajana ja kameleihin erikoistuneena eläinten sperman kerääjänä. Varasuunnitelmiin tuskin tarvitsee turvautua, sillä elokuva on saanut loistavan vastaanoton ympäri maailmaa.

Ensimmäisenä viikonloppuna Borat tuotti pelkästään Yhdysvalloissa 26,4 miljoonaa dollaria, vaikka elokuvaa esitettiin 2.500 teatterin sijaan vain 800 teatterissa. Jättimenestys on saanut elokuvasta aiemmin kieltäyneet tahot muuttamaan mielensä ja ensi viikolla Borat nähdään jo kaikissa 2.500 teatterissa.

Disneyn joulusatsaus, The Santa Clause 3: The Escape Clause, joutui yllättäen tyytymään kakkossijaan. Kolmanneksi katsotuin oli Flushed Away.