Jennifer Aniston aiheutti kaaosta lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna miesystävänsä Vince Vaughnin luota Lontoosta Yhdysvaltoihin palannut näyttelijä Jennifer Aniston sai keskiviikkona aikaan kaaoksen Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä.

Tähti ei suostunut käyttämään lentokentän vip-ovea, joka sijaitsee hieman syrjässä ulkopuolisten katseilta, vaan päätti kulkea terminaalin läpi. Tavallisesti superjulkkikset käyttävät vip-sisäänkäyntiä, jotta he välttäisivät paikalla olevat paparazzit.

Turvajärjestelyt oli viety äärimmilleen, sillä Anistonia saattoi töpötäydessä terminaalissa silminnäkijoiden mukaan ”ainakin kymmenen” virkapukuista poliisia. Terminaalirakennuksen ympärille kerääntyi lisäksi jo ennen Anistonin saapumista lukuisia poliisipartioita, TMZ.com kertoo.