Poptähti Nelly Furtado tuntee vetoa naisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Nelly Furtado viihtyi mainiosti myös Suomen tanssilistoilla viime keväänä julkaistulla Maneater ja Promiscuous -hiteillään. Nyt tähtösen miehennielijän maine on saanut hiukan tahroja, kun Furtado on paljastanut GUS -lehden haastattelussa pitävänsä myös naisista.

Biseksuaaliksi tunnustautuva Nelly Furtado kertoi tuntevansa vetoa naisiin ja uskovansa, että kaikki ihmiset ovat loppujen lopuksi biseksuaaleja. Nellyn mielestä ihmisillä tulisi olla vapaus kokeilla seksuaalisuutensa rajoja ja olla ihastuneita samaan sukupuoleen.

– Luen parhaillaan kirjaa kiinalaisesta lääketieteestä. Sen mukaan ihmiset ovat pohjimmiltaan biseksuaaleja tasapainottaakseen energioitaan. Se on minusta tietyllä tavalla järkevää. Ihmisinä meillä on sekä miehen että naisen energiat. Uskon Kurt Cobainin lausahdukseen, jossa hän totesi, että lopulta jokainen meistä on homoseksuaali.

– Kaikilla tulisi olla vapaus kokeilla. Uskon, että seksuaalinen kokeilunhalu on osa ihmiskunnan historiaa, Nelly Furtado totesi.