Snoop Dogg antautui poliiseille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aseen hallussapidosta viisi päivää sitten etsintäkuulutettu hiphop-tähti Snoop Dogg antautui eilen poliisille. Tähti saapui vapaaehtoisesti viranomaisten luo, mutta teki sen tyylilleen uskollisena. Hän nimittäin saapui paikalle purppuranvärisellä Porsche Carrera -urheiluautolla autonkuljettajan ja henkivartijansa kanssa.

Snoopin asianajaja Donald Etra kertoi, että tähti sai äärimmäisen hyvän vastaanoton viranomaisten taholta. Matkalla putkaan Snoopin tunnelmat olivat korkealla ja hän jopa jakoi nimikirjoituksia faneilleen. Hänet kuitenkin vapautettin pian 150.000 dollarin takuita vastaan odottamaan oikeudenkäyntiä, joka alkaa 4. joulukuuta.

Snoop tulee saamaan syytteen tappavan aseen hallussapidosta. Syyskuussa hänen käsimatkatavaroistaan löydettiin John Wayne -lentokentän turvatarkastuksessa teleskooppipamppu, joka luokitellaan myös Yhdysvalloissa aseeksi. Hiphop-tähti voi saada pahimmassa tapauksessa jopa kolmen vuoden vankeustuomion.