Sylvester Stallone jättää näyttelemisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocky ja Rambo -elokuvien tähtenä 80-luvulla supersuosioon noussut Sylvester Stallone on ilmoittanut jättävänsä näyttelemisen ja siirtyvänsä istumaan ohjaajan istuimelle. Viime vuosina Stallone on joutunut tyytymään b-luokan elokuviin, joissa hän on tehnyt c-luokan näyttelijäsuorituksia. Nyt hän kertoo saaneensa tarpeekseen huonoista elokuvistaan.

Stallone on ”palkittu” viime vuosina usealla Golden Raspberry -pystillä, eli Razziella. Sillä palkitaan vuosittain huonoimpia näyttelijäsuorituksia, ja Stallonella on näitä pystejä enemmän kuin kenelläkään muulla näyttelijällä. Ei siis ihme, että Sylttyä on viime aikoina kuvattu lehdistössä jopa kehäraakiksi.

Seuraavaksi Stallone nähdään vielä yhdessä Rocky -jatko-osassa, joka saa ensi-iltansa vielä tänä vuonna. Parhaillaan Stallone työstää viimeistä Rambo -jatko-osaa, Rambo IV: In The Serpent’s Eye, jonka hän myös ohjaa. Vuonna 2008 ensi-iltansa saava elokuva jää 60-vuotiaan tähden viimeiseksi rooliksi. Elokuva-alaa Stallone ei kuitenkaan jätä, sillä ohjaaminen kiinnostaa häntä myös jatkossa.