Britney Spears hakee avioeroa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran juuri saamien tietojen mukaan poptähti Britney Spears on hakenut eroa miehestään Kevin Federlinestä. Eilen viranomaisille jätetyssä erohakemuksessa Britney Spears vaatii pariskunnan kahden yhteisen lapsen, 13-kuukauden ikäisen Sean Prestonin ja 8 viikkoisen Jayden James Federlinen, huoltajuutta itselleen, mutta myöntää Kevinille tapaamisoikeuden.

Eron syyksi on hakemukseen merkitty ylitsepääsemättömät erimielisyydet. Erohakemuksessaan Britney pyytää tuomaria määräämään molemmat maksamaan omat oikeudenkäyntikulunsa. Britney on palkannut asianajajakseen julkkisten asioita ennenkin ajaneen Laura Wasserin, joka on aiemmin hoitanut esimerkiksi Angelinan Jolien, Nick Lacheyn ja Kiefer Sutherlandin asioita.

Lokakuussa 2004 avioituneen pariskunnan erosta on huhuttu jo kokonaisen vuoden ajan, mutta Britney ja Kevin ovat kiistäneet huhut lukuisia kertoja. Toukokuussa Britney murtui kyyneliin pariskunnan illastettua ravintolassa. Helmikuussa heidän uutisoitiin käyneen avioliittoneuvojalla hakemassa apua tulehtuneeseen suhteeseensa.

– Britneyn pitää yrittää hillitä raivoaan ja Kevinin pitää kuunnella enemmän vaimoaan eikä karata Las Vegasiin jokaisen riidan jälkeen. Nykyisin heidän avioliittonsa voi jo paljon paremmin, nimetön lähde paljasti tuolloin The Sun -lehdelle.

Kevin kertoi elokuussa avoimessa haastattelulle tekevänsä kovasti työtä avioliittonsa eteen.

– Siitä tulee taatusti vaikeaa, mutta avioliiton eteen pitää vain tehdä työtä. Se on ihan normaalia, Kevin kertoi Contactmusic.com -julkaisulle.

Viime vuoden lopulla uutisoitiin kuinka Kevin Fedeline haluaa jättikorvauksen, mikäli avioliitto päättyy nyt nähtyyn eroon. Parin tiedottaja kiisti myöhemmin In Touch -lehden uutisen, jossa Kevinin kerrottiin vaativan peräti 125 miljoonaa dollaria eron sattuessa. Tiedottaja totesi samalla parin olevan ”onnellisempi kuin koskaan”.

Myös Britney Spearsin fanit ovat kantaneet kortensa kekoon avioliiton päättymiseksi, sillä viime joulukuussa fanit perustivat internetiin sivuston, jonka tarkoituksena oli saada Britney eroamaan miehestään Kevin Federlinesta. Sivuston nimi on DivorceKevin.com eli suomeksi käännettynä EroaKevinistä.com.