Jamiroquai -tähti ei lopeta musiikintekoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jamiroquai -yhtyeen keulahahmo Jay Kay on ollut viime päivinä otsikoissa ympäri maailmaa. Monissa julkaisuissa hänen väitetään olevan lopettamassa musiikkiuraansa. Näin ei kuitenkaan ole, sillä Jay Kay on omien sanojensa mukaan vain jäämässä hieman normaalia pidemmälle lomalle.

Greatest Hits -albuminsa näinä päivinä myös Suomessa julkaiseva Jamiroquai on ottamassa noin vuoden pituisen aikalisän ennen kuin yhtye palaa taas uuden materiaalin tai keikkojen pariin. Samalla Jay Kay ottaa uutta suuntaa musiikilleen.

– Haluan palata tekemään samanlaista musiikkia kuin teimme ensimmäisellä albumillamme. Olen päättänyt tämän elämänvaiheen juuri oikeaan aikaan ja se on mahtavaa. Olen valmis kulkemaan elämässäni eteenpäin, mutta seuraavaksi pidän vuoden vapaata, Jay Kay vahvisti Daily Star -lehdessä.