Mariah Carey kiisti suhteen – Eminem raivostui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaikkien aikojen suosituin hiphop-tähti Eminem paljasti äskettäin omassa sateliittiradio-ohjelmassaan olleensa suhteessa poptähti Mariah Careyn kanssa vuonna 2001. Nyt Carey on kuitenkin kiistänyt Eminemin puheet ja kiistänyt olleensa koskaan suhteessa hänen kanssaan, ja Eminem on tästä syystä raivoissaan poptähdelle.

– Kyllä. Minä ja Mariah Carey olimme suhteessa kuusi – seitsemän kuukautta, mutta suhde ei toiminut. En ollut samalla aaltopituudella ja persoonamme eivät sopineet yhteen. Hän on diiva, ja minä olen hiukan normaalimpi, Eminem sanaili ohjelmassaan.

– En voi koskaan kiistää hänen lahjakkuuttaan, mutta se, että hän kiistää suhteemme, on paha asia.

Mariah Carey ja Eminem tapasivat vuonna 2001, kun he suunnittelivat musiikillista yhteistyötä. Eminemin mukaan yhteistyöstä kehkeytyi suhde, ja parivaljakko alkoi deittailla. Rolling Stones -musiikkilehti paljasti suhteen seuraavana vuonna, ja Eminem vahvisti tuolloin asian lehdelle.