Britneyn ero oli shokki myös lähipiirille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears haki tiistaina avioeroa miehestään Kevin Federlinestä. Ero tuli yllätyksenä Britneyn faneille, mutta myös supertähden perheelle ja ystäville. Vain muutamia päiviä ennen eroapapereiden jättämistä pariskunta oli vielä puhunut esimerkiksi yhteisestä lomamatkasta Hawaijille.

– Kaiken piti olla kunnossa. Keskustelin Britneyn äidin kanssa vain muutama päivä sitten ja hän kertoi Britneyn ja Kevinin lähtevän yhteiselle lomamatkalle Hawaijille muutamaksi päiväksi, perheystävä Michael Prescott ihmetteli People -lehdelle.

– Se tuli täytenä yllätyksenä. Olemme kaikki aivan shokissa, Kevinin ystävät kertoivat.

Lehti tavoitti henkilöitä, jotka olivat Britneyn ja Kevinin mukana edellisenä viikonloppuna New Yorkissa. Heidän mukaansa jotain oli selvästi vialla, sillä pariskunta ei viettänyt lainkaan aikaa yhdessä. Kaiken lisäksi Kevin ja Britney asuivat eri hotelleissa.

Torontossa maanantaina kuvattu Kevin näyttää erittäin onnettomalta, kun samana päivänä suorassa televisiolähetyksessä piipahtanut Britney näytti olevan onnensa kukkuloilla. Eilen onnellisen näköinen Britney bongattiin luistelemassa New Yorkissa sijaitsevassa Rockefeller Centerissä.