JoJo : Too Little Too Late

Singlet · Stara.fi

Leave (Get Out) -hitillään pari vuotta sitten tunnetuksi tullut, musiikillisesti teinitähdestä aikuiseksi kasvanut jenkkitähti JoJo, eli Joanna Noelle Levesque, on palannut musiikkikuvioihin uudella levyllään. Paluu onnistui mainiosti, sillä JoJon tuore albumi The High Road debytoi yllättäen peräti Yhdysvaltojen albumilistan kolmosena.

Levyltä lohkaistu single Too Little Too Late on ennemminkin kevyttä r&b-jenkkimatskua kuin eurooppalaiseen makuun sopivaa tanssittavampaa r&b-kauraa. Itse kappale on kaunis kitarataustainen semiakustinen balladi. JoJo on selvästi kehittynyt laulajana ja kuulostaa puhtaalta, vaikka ääni on hieman tummahko. Erityisen tyylikäs on singleltä löytyvä espanjankielinen versio samasta kappaleesta.

Biisi on siis mukava slovarirallatus, mutta siinä ei ole Suomessa hittipotentiaalia, vaikka kappaleessa ei varsinaisesti ole mitään vikaa. Kyseinen tyylilaji ei vaan toimi täällä suunnassa.

Pisteet 2/5