Kevin Federline hakee lasten huoltajuutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin tuleva ex-aviomies Kevin Federline tunnetaan sisukkaana miehenä, joka yrittää edelleen saada artistiuraansa nousuun alituisista vastoinkäymisistä huolimatta. Mies osoittaa uskomatonta sisukkuutta myös nyt meneillään olevassa avioerossa, sillä hän vaatii lastensa huoltajuutta itselleen.

Taustatanssijasta Britneyn käsipuoleen päätynyt Kevin käy siis lähes mahdottomalta tuntuvaan taistoon lastensa huoltajuudesta.

– Kevin on valmis tekemään mitä tarvitaan, jotta hän voisi suojella lapsiaan, Federlinen asianajaja Mark Vincent Kaplanin tiedottaja Michael Sands kertoi tiedotteessaan.

Mikäli asiasta käydään kiistaa oikeudessa, tulee Britney mitä todennäköisimmin käyttämään aseenaan Kevinin lukuisia lausuntoja, joissa hän asettaa musiikkiuransa perheen edelle. Lisäksi Kevin hylkäsi edellisen vaimonsa ja lapsensa sen jälkeen, kun hän ja Britney alkoivat seurustella.