Reese Witherspoon jätti eropaperit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari viikkoa sitten avioerostaan ilmoittanut Oscar-palkittu näyttelijä Reese Witherspoon on jättänyt eropaperinsa. Hän eroaa miehestään, näyttelijä Ryan Philippestä, seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Eron syyksi on merkitty Britney Spearsin erohakemuksen tavoin ylitsepääsemättömät erimielisyydet.

Witherspoon vaatii pariskunnan kahden lapsen, 7-vuotiaan Avan ja 3-vuotiaan Deaconin, huoltajuutta itselleen. Hän puoltaa Philippen tapaamisoikeutta lapsiinsa. Erohakemuksessa ei vielä eritelty pariskunnan omaisuutta.

30-vuotias Reese Witherspoon ja 32-vuotias Ryan Philippe alkoivat seurustella vuonna 1999 Julmia aikeita -elokuvan kuvauksissa. Maaliskuussa Witherspoon palkittiin arvostetulla Oscar-pystillä parhaasta naispääosasta elokuvassa Walk The Line. Myös Philippe sai nauttia Oscar-huumasta, sillä hän näytteli parhaan elokuvan Oscarin saaneessa Crash -elokuvassa.