Eminem palaa elokuvauralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem yllätti taannoin näyttelijänä esikoisroolissaan 8 Mile -elokuvassa. Nyt tähti etsii itselleen seuraavaa suurta roolia valkokankaalla, vaikka hän ilmoitti taannoin pysyvänsä erossa Hollywoodista ja elokuvista.

Äskettäin Eminem kieltäytyi isosta roolista Doug Limanin ohjaamassa Jumper -elokuvassa, jota tähdittää muiden muassa Samuel L. Jackson. Eminem olisi tienannut roolilla yli kuusi miljoonaa euroa. Takkinsa kääntänyt hiphop-tähti on tehnyt oikean roolin etsimisestä sopimuksen suuren agenttiyrityksen kanssa.

Eminem on jo aiemmin kiinnitetty elokuvaversioon 1950-luvulla nähdystä Have Gun Will Travel -lännensarjasta. Eminem näyttelee elokuvassa palkkionmetsästäjä Palladinin roolia. Televisioversiossa roolissa nähtiin Richard Boone. Eminem työstää elokuvaan myös musiikkia.