Suomen huonoin laulaja haussa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols– ja Popstars -kilpailujen vastakohdaksi tulee nyt Suomen huonoin laulaja -kilpailu, jossa etsitään kisan nimen mukaisesti maan surkeinta laulajaa.

Metropoli -ilmaisjakelulehden ja Staran järjestämän kilpailun esikarsinta käynnistyi tänään. Kilpailussa ei ole lainkaan varsinaisia hakukriteerejä, ja osallistua voivat kaikki, joiden lahjat eivät ole kovin suuret, mutta intoa riittää.

Lähetä esiintymisnäytteesi vapaamuotoisesti joko mp3- tiedostona tai videoleikkeenä ilman taustamusiikkia sähköpostilla osoitteeseen tuotanto(at)metrotuotanto.com tai postitse osoitteeseen Suomen Metrotuotanto Oy, Joukahaisenkatu 67, 53500 Lappeenranta.

Kilpailun verkkosivusto avataan lähiaikoina, ja siellä julkaistaan esikarsinnoista jatkoon päässeet esitykset. Lukijat saavat myös äänestää surkeimpia esityksiä.