Britney Spears muuttaa New Yorkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eroprosessia parhaillaan läpikäyvä poptähti Britney Spears haluaa jättää huonot muistonsa Kevin Federlinestä taakseen, ja on siksi muuttamassa lastensa kanssa perheen Malibussa sijaitsevasta kodista tuhansien kilometrien päähän New Yorkiin.

Parhaillaan pop-uralleen palaamista suunnitteleva Britney on laihduttanut jopa 15 kiloa, ja takavuosien mittoihin päästyään työstää parhaillaan seuraavaa albumiaan. Tähti ei kuitenkaan vielä voi jättää avioliittoa taakseen, sillä edessä on vielä taistelu perheen kahden lapsen huoltajuudesta. Sekä Britney että Kevin vaativat huoltajuutta itselleen.

Uuden kotikaupungin valintaan lienee vaikuttanut myös Britneyn veli, joka asuu Manhattanilla, New Yorkissa.

Kanadalainen Much Music -televisiokanava seurasi tällä viikolla Kevin Federlineä yhden päivän ajan. Musiikkiuraansa aloitteleva Kevin oli useaan otteeseen hyvin masentuneen näköinen, ja hän tekstiviestitteli ilmeisesti joko Britneyn tai oman asianajajansa kanssa. Kevinin esikoisalbumi floppasi pahasti, ja hänen keikoilleen on jaettu lippuja jopa ilmaiseksi.