Britney Spears jakaa perhekuviaan ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on ilmoittanut jakavansa äskettäin syntyneen Jayden James -pojan valokuvia ilmaiseksi lehdille, jotta hänen tuleva ex-aviomiehensä Kevin Federline ei pystyisi rahastamaan niillä. Huhut kertovat, että pariskunnan avioehdon mukaan Kevinillä on oikeus myydä pariskunnan hääkuvia ja heidän lastensa kuvia.

Britney myi pariskunnan hääkuvat ja ensimmäisen lapsensa, Sean Prestonin, kuvat viime vuonna People -lehdelle. Britney ei ole nyt tarjonnut kuvia lehdelle yksinoikeudella, vaan tarjoaa niitä useille lehdille ilmaiseksi nostaakseen imagoaan.

– Naistenlehdet eivät kirjoita shekkejä valokuvista tai haastatteluista, kuten People-lehti teki aiemmin, erään naistenlehden päätoimittaja kertoi ABS News -julkaisulle.