Gunnarit: Ei viinaa – ei keikkaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rockyhtye Guns N’ Roses perui tällä viikolla esiintymisensä Portlandissa, Mainen osavaltiossa, koska viranomaisten mukaan osavaltion laki kieltää alkoholin juomisen esiintyjiltä ja muulta henkilökunnalta.

Yhtye oli ilmoittanut haluavansa juoda lavalla olutta, viiniä ja Jägermeisteria, mutta siihen ei annettu lupaa. Muutama tunti viranomaisten ilmoituksen jälkeen Guns N’ Roses perui koko keikan. Yhtyeen tiedottaja syytti keikan peruuntumisesta viranomaisia, jotka tekivät hänen mukaansa yhtyeen esiintymisen mahdottomaksi. Lehdistötiedotteessa ei kuitenkaan yksilöity peruuntumisen syytä.

– Meille olisi ollut tärkeää soittaa siellä, ja siitä olisi varmasti tullut mahtava ilta meille kaikille. Se ei ollut kuitenkaan mahdollista kahden ihmisen toimien takia, yhtyeen keulahahmo Axl Rose viittasi viranomaisiin yhtyeen verkkosivuille jättämässään viestissä.