Kevin Federlinen raideri vuoti nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin entinen aviomies, hiphop-uransa kanssa jo alkumetreillä flopannut Kevin Federline on joutunut myymään parhaillaan käynnissä olevan kiertueensa keikkoja alehintaan. Lisäksi joillekin keikoille on jaettu jopa ilmaislippuja, jotta paikalle saataisiin katsojia.

Keikkojen surkeasta menestyksestä huolimatta Kevinin raideri, eli backstagen vaatimuslista, on pitkä kuin suuremmallakin tähdellä. Raideri on nyt vuotanut julkisuuteen, ja se sisältää aikamoisen määrän syötävää ja juotavaa. Hieman erikoista on esimerkiksi se, että Kevin nimenomaan kieltää tuomasta Evian -lähdevettä takahuoneeseen.

TheSmokingGun.com -julkaisun käsiinsä saama Kevinin raideri sisältää muiden muassa nämä tuotteet:

– Jääpalakone

– Kuusi litran pulloa lähdevettä (ei Eviania)

– Lajitelma kolajuomia (ainakin 12 tölkkiä)

– Kuusi RedBull -tölkkiä

– Tölkki tuoremehua

– Kuumaa teevettä ja lajitelma teetä

– Pullo Jack Danielsia

– Pullo Grey Goose -vodkaa

– Kaksi tupakka-askia (punainen ja light)

– Tuhkakuppi

– Voileipätarjotin

– Hedelmätarjotin

– Vihannestarjotin ja dippi

– Gourmet-juustoja ja keksejä

– Kaksi aromaterapeuttista kynttilää

– Neljä pyyhettä

Lukittavan takahuoneensa kalusteiksi Kevin haluaa mukavat tuolit 2 – 4 henkilölle, puhtaan yksityisen wc:n, kokovartalopeilin ja meikkauspeilin. Viihdepuolella Federlinelle riittää televisio, video ja cd-soitin.

Kevinin ex-vaimo Britney Spears on siinä asemassa, että hänellä on varaa vaatia jo hiukan suurempaakin kattausta takahuoneeseensa. Britneyn raideri onkin paksu, mutta supertähti haluaa omaan takahuoneeseensa yllättävän tavallista tarjoilua.