Kylie Minogue teki upean paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rintasyöpänsä takia Showgirl -kiertueensa viime vuoden toukokuussa keskeyttänyt supertähti Kylie Minogue on viimein palannut estradeille. Hän jatkoi kiertuettaan eilen illalla Sydneyssä loppuunmyydyllä keikalla. Kymmenentuhatta Kylien paluuta todistanutta fania oli haltioissaan, kun tähti esitti kaikki suurimmat hittiinsä ja antoi muutenkin yleisölle kaikkensa.

Näyttävään höyhenasuun pukeutunut Kylie sai lavalle noustessaan vastaansa huuto- ja kirkumismyrskyn, kun fanien puolentoista vuoden odotus viimein palkittiin. Loistokkaan paluukeikan alussa kuultiin sikermä hänen tunnetuimpia hittejään. Ensimmäisenä varsinaisena kappaleena kuultiin vuonna 1990 julkaistu Better The Devil You Know, mikä viittasi Minoguen läpikäymään syöpään.

Yleisöjoukko oli paikalla olleiden mukaan yllättävän monipuolinen, sillä mukana oli katsojia vauvoista vaareihin. Homoikoniksi vuosien varrella noussut Kylie veti konserttiin myös huomattavan paljon kyseisen vähemmistön edustajia.