Katso kun Kevin Federline saa Britneyn eroviestin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikon maanantaina Britney Spears ilmoitti aviomiehelleen Kevin Federlinelle hakevansa avioeroa. Britney paljasti myöhemmin tehneensä ilmoituksen tekstiviestillä. Samana päivänä kanadalaisen Much Music -televisiokanavan kuvausryhmä seurasi Keviniä ja kuvasi Exposed -realityohjelman jaksoa.

Videolla Kevin kehuu vaimoaan, kertoo kaipaavansa lapsiaan ja esittelee Britneylle ostamaansa timanttista sormusta onnellisen näköisenä.

– Itkin hieman viime viikolla, kun kaipasin lapsiani. Tämä on timanttisormus, jonka annoin vaimolleni, kun menimme naimisiin. Ostin hänelle sitten suuremman ja tein tästä oman sormukseni, Kevin kertoo haastattelussa studioyleisön edessä.

– Hän todella uskoo minuun ja on varmasti suurin fanini, Federline kehuu vaimoaan.

Samana iltana Kevin kuvattiin ravintolan pöydässä lukemassa tekstiviestiä masentuneen näköisenä. Pian hän poistui paikalta puoleksi tunniksi ja oli palattuaan edelleen selvästi masentunut. Mitä ilmeisimmin kyse oli siis juuri Britneyn eroviestistä. Katso video tästä!