Tom Cruise ja Katie Holmes saapuivat Italiaan – häät lauantaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin julkkispari Tom Cruise ja Katie Holmes saapui maanantaina Italiaan tällä viikolla vietettäviä häitään varten. Pariskunta lensi Roomassa sijaitsevalla pienelle Ciampinon lentokentälle yksityiskoneella Yhdysvalloista. Koneessa oli juhlakalujen lisäksi myös kahdeksan muuta matkustajaa, joiden mukana nähtiin Cruisen äiti ja kolme lasta.

Cruise ja Holmes ovat kutsuneet tämän viikon torstaista sunnuntaihin saakka kestäviin hääjuhlallisuuksiinsa nimekkään joukon a-luokan julkkiksia, joten ei ihme, että paikalliset mediat hullaantuivat pariskunnan saapumisesta.

Varsinaista hääpäivää ei ole vielä vahvistettu, mutta arvioiden mukaan se on ensi lauantai. Myös juhlapaikka on vielä hämärän peitossa, mutta italialaiset mediat veikkaavat häiden pitopaikaksi romanttista 1600-luvulla rakennettua Odescalchin linnaa Bracciano-järven rannalla. Sinne mahtuu yhteensä 1.400 vierasta.

Paikalliset asukkaat ovat pitäneet suunsa kiinni hääjärjestelyistä, mutta kaupungin pormestari on vahvistanut, että linnan edustalla oleva aukio tyhjennetään tällä viikolla. Parhaillaan Cruise ja Holmes piilottelevat ilmeisesti Roomassa. Fanien piirittämän Hassler-hotellin henkilökunta on kuitenkin kiistänyt julkkisparin asuvan hotellissaan, vaikka hotellin eteen on parkkeerattu turvamiesten vartioimia limousiineja.