Lehti haastaa Britneyn oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilainen The Sunday Independent -lehti on haastamassa Britney Spearsin oikeuteen, koska tämä haastoi aiemmin lehden oikeuteen ”perättömien” eroväitteiden julkaisemisesta. Lehti väitti tuolloin Britneyn ja Kevinin avioliiton olevan hajoamassa, mutta artikkelista raivostunut Britney kiisti tiedot ja haastoi lehden oikeuteen.

Nyt kun lehden tiedot osoittautuivat viime viikolla oikeiksi, Britneyn oikeusjuttu kuivui luonnollisesti kokoon. Lehti kuitenkin suivaantui Britneyn toimista niin kovasti, että on nyt haastamassa puolestaan popparin leivättömän pöydän ääreen.

– Hän yritti vain saada rahaa. Oli täysin vesiselvää, että hänen avioliittonsa oli jo karilla, kun haastattelu julkaistiin. Miksi asiakkaani pitäisi maksaa hänelle moisesta roskasta. On sääli, että joudumme turvautumaan naurettavaan nuoleskeluun, joka voi vieläpä tulla kalliiksi, lehden lakimies Simon McAleese kertoi.