Seuraava Batman -elokuva ongelmissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Heath Ledger on paljastanut, että seuraava Batman -elokuva on kohdannut ongelmia käsikirjoituksensa osalta. Näyttelijät joutuvat parhaillaan valmistautumaan rooleihinsa ilman käsikirjoitusta, sillä se ei ole vieläkään valmis. Ledger nähdään Batman – The Dark Knight -elokuvassa Jokerin roolissa.

Näyttelijä kertoi haastattelussa, että hän on saanut lukea käsikirjoituksen vain kerran, mutta hän ei ole nähnyt käsikirjoitusta sen jälkeen, kun ohjaaja Chris Nolan kiinnitti hänet leffaan.

– Minulla ei ole käsikirjoitusta. Olen lukenut sen vain kerran Chris Nolanin asunnossa, mutta hän ei antanut sitä minulle mukaan. Minun oli tarkoitus tutustua rooliin jo nyt, mutta se ei ole mahdollista. Chris Nolan on kiireinen markkinoidessaan The Prestige -elokuvaansa, ja hän kirjoittaa yhä Batmanin käsikirjoitusta, Ledger kertoi Access Hollywoodille.

Ledger ei ole kuitenkaan huolissaan tilanteesta, sillä hän on mielestään valmis rooliinsa.