Brad Pitt kielsi vahanukkehäät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kuumimpiin lukeutuva julkkispari Brad Pitt ja Angelina Jolie eivät ole vielä ehtineet tosielämässä vihille. Nyt näyttää siltä, että myös heidän vahanukkensa joutuvat vielä odottamaan hääkellojen soimista, sillä Brad on kieltänyt leikkimielisen hääseremonian edustajansa välityksellä.

Bradin ja Angelinan vahanukkien piti mennä naimisiin tänään Las Vegasissa sijaitsevassa Madame Tussaudin vahakabinetissa. Mukana olisi ollut myös bestmanina George Clooney sekä häävieraina muiden muassa Elvis Presley, John Wayne, Frank Sinatra, Ben Affleck ja Luciano Pavarotti.

– Minusta on kummallista, että he aikoivat toistaa jotain, mitä ei ole tapahtunut tosielämässä. Bradin edustajana koen asian häiritsevänä, Cindy Guagenti tiedotti.

Madame Tussaudin johtajat päättivät peruuttaa suunnitellun tempauksen Bradin ilmoituksen jälkeen. Parhaillaan Intiassa seuraavaa elokuvaansa kuvaava julkkispari ei ollut etukäteen tietoinen suunnitelmista.