Britneyn seksivideon hintana 25 miljoonaa ja kaksi lasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin jättämäksi tullut wannabe-rappari Kevin Federline kiristää entistä vaimoaan pariskunnan suhteen alkuviikkoina kuvatulla seksivideolla. Nyt Kevinin omistaman videon hinta on selvinnyt, kun Kevin vaatii videostaan 25 miljoonaa euroa ja perheen molempien lasten huoltajuutta.

Ellei Britney suostu ostamaan videota ja antamaan lastensa huoltajuutta Kevinille, uhkaa tämä myydä peräti neljän tunnin mittaisen kotivideon yritykselle, joka haluaa julkaista sen internetissä. Julkisuuteen vuotaneiden tietojen mukaan video sisältää rajua K-18 materiaalia.

– Sen rinnalla Paris Hiltonin kotivideo näyttää Disneyn piirretyltä. Tämä materiaali on kuin dynamiittia ja Kevin tietää sen. Hän on ilmoittanut Britneylle, että ellei tämä suostu vaatimuksiin, koko maailma näkee videon, lähde kertoi News of the World -lehdelle.

Yhdysvaltalainen yritys on tarjonnut videosta noin 35 miljoonaa euroa. Britney on kiristyksestä luonnollisesti kauhuissaan. Poptähden lakimiehet yrittävät parhaillaan keksiä keinoja videon julkaisun estämiseksi, mutta Kevin omistaa sen tekijänoikeudet.