Eva Longoria: Minusta ei tule lesboa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -suosikkisarjan tähti Eva Longoria on siirtymässä televisiosta valkokankaalle. Nyt hän kuitenkin kiistää jyrkästi tiedot elokuvasta, jossa hänen väitetään näyttelevän Beyonce Knowlesin kanssa lesboparia.

Viikko sitten alkunsa saaneet huhut ovat Longorian mukaan täyttä roskaa, eikä kumpikaan tähdistä ole kuullutkaan moisesta elokuvaprojektista. Huhujen mukaan kyseessä olisi Sofia Coppolan ohjaama versio Sarah Watersin novellista Tipping the Velvet.

– Haluaisin näytellä joskus Beyoncen kanssa, koska hän on niin lahjakas. Se ei ole kuitenkaan vielä ajankohtaista. Tiedot ovat täysin vääriä, Longoria valitteli People -lehdessä.

– Kaikken hulluinta on, että lehdissä on lausuntoja, joissa vahvistan tiedot. Se ei ole kuitenkaan totta. Lehdissä on myös Beyoncen lausuntoja, joissa hän toteaa elokuvan olevan naisversio Brokeback Mountain -elokuvasta. Emme ole kuitenkaan koskaan antaneet tuollaisia lausuntoja.