Ravintolakabareet syksyn suosikkeja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ravintolakabareet ovat tulleet Suomeen jäädäkseen. Pikkujouluaikaan yritysten ja yksityisten on helppo liittää illanviettoon ohjelmallinen osuus, kun kabareet järjestetään yhä useammin ammattilaisvoimin yökerhoissa. Alan pioneerina on toiminut Tampereella sijaitseva yökerho Ilves Bar & Night, jossa on nähty ravintolakabareita jo vuosien ajan.

Viime perjantaina sai ensi-iltansa tämän vuoden hauskuuttaja, Jet Set, jonka rooleissa nähdään Mikko Nousiainen, Lari Halme, Sami Hintsanen ja Petra Karjalainen. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Marika Vapaavuori. Esityksen musiikkiosuudesta vastaavat nimekkäät ammattimuusikot Jaan Wesmann, Nipa Niilola, Juuso Norlund ja Arto Piispanen.

Jet Setin esityksiä on tänä vuonna 13, joista viimeinen nähdään 16. joulukuuta. Tampereen lisäksi ravintolakabareet ovat tulleet tutuiksi myös Helsingissä, Turussa ja Valkeakoskella.