Michael Jackson kuittasi ennätyksensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson on rikkonut menestyksekkäällä urallaan useita maailmanennätyksiä, ja siten päässyt myös Guinnessin ennätysten kirjaan. Hän ei ole kuitenkaan käynyt noutamassa ennätysyhtiön toimistolta pystejään ennen kuin vasta nyt.

Jacko kävi eilen noutamassa pystit ja todistukset kahdeksasta maailmanennätyksestään, joiden joukossa oli esimerkiksi kaikkien aikojen menestyneimmän viihdetaiteilijan ja nuorimman Yhdysvaltain singlelistan ykköseksi nousseen laulajan ennätykset. Pystien lisäksi Jackson sai mukaansa tuoreen ennätyskirjan ja lisäksi ennätyskirjan hänen syntymävuodeltaan 1958.

Michael Jackson on parhaillaan Britanniassa esiintyäkseen siellä ensimmäisen kerran kymmeneen vuoteen. Tänään hän ottaa World Music Awards -tapahtumassa vastaan Diamond Award -palkinnon yli sadan miljoonan albumin myynnistä.