PMMP:n uusimmalle levylle jalometallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden Leskiäidin tyttäret -albuminsa eilen julkaissut kotimainen popduo PMMP on myynyt päivässä levyään platinalevyyn oikeuttavan määrän, eli yli 30.000 kappaletta. Levyt on tosin myyty vasta kauppoihin, eli kuluttajille saakka moista määrää ei ole vielä myyty. Staran saamien tietojen mukaan albumi on tehnyt kuitenkin hyvin kauppansa myös heille.

PMMP on siis vahva suosikki ensi viikon albumilistan ykköseksi. Tällä viikolla listaykkösenä on Vesa-Matti Loirin Ivalo -albumi, joka sekin on myynyt jo kultalevyyn oikettavan määrän, eli 15.000 kappaletta.

Paulan ja Miran Molemmat Puolet ovat myyneet edellistä Kovemmat kädet -albumiaan jo 75.000 kappaletta. Rusketusraidat -kappaleen menestyksen myötää mainion startin saanut esikoislevy Kuulkaas enot on sekin myynyt noin 30.000 kappaletta. Yhtyeen kiertue alkaa perjantaina Turusta.