Supermalli Heidi Klum musiikkiuralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen supermalli Heidi Klum laajentaa toimenkuvaansa musiikkialalle. Laajennus onkin aivan luonnollinen, sillä Klum on ollut viime vuodesta saakka naimisissa poptähti Sealin kanssa. Heidi käynnistää popparin uransa jouluaiheisella Wonderland -singlellä.

17. marraskuuta julkaistava kappale tehtiin alun perin kosmetiikkayrityksen mainokseen. Biisin ovat kirjoittaneet Dieter Müller ja Frank Meyer.

– Saimme idean kappaleeseen, kun olin Kitzbuehelissä, Itävallan alpeilla, kuvaamassa televisiomainosta. Maisemat ja ilmapiiri olivat taianomaiset, minkä tuloksena kappaleen nimeksi valittiin Wonderland. Se on tarttuva nopeatempoinen joululaulu, Heidi Klum kuvailee.

Koska joulu on lasten aikaa ja erityisesti lapset ovat olleet innostuneita kappaleesta, Klum lahjoittaa oman osuutensa singlen tuotosta hyväntekeväisyyteen. Heidi Klum ja Seal odottavat parhaillaan kolmatta lastaan, jonka on määrä syntyä vielä tämän vuoden puolella.