Angelina Jolien henkivartijat aiheuttivat taas kaaosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Intiassa A Mighty Heart -elokuvaansa kuvaava Angelina Jolie on joutunut kuvauksien aikana useisiin välikohtauksiin. Tuorein tapaus sattui Mumbaissa torstaina, kun kuvausryhmä oli työskentelemässä paikallisen koulun alueella.

Koulun portit olivat kiinni kuvausten aikana, mutta ne avattiin vanhempien saapuessa noutamaan jälkikasvuaan koulusta. Samalla alueelle ryntäsi joukko ihmisiä, jotka henkivartijoiden mukaan vaaransivat näyttelijän turvallisuuden. Tästä syystä vartijat käskivät ihmisiä pysymään porttien ulkopuolella, ja kävivät käsiksi koulun alueelle tulleisiin ihmisiin.

Oppilaat ja heidän vanhempansa joutuivat käsikähmään vartijoiden kanssa. Silminnäkijöiden mukaan he tönivät jopa pikkulapsia ja naisia rajusti. Kuvausryhmä syyttää välikohtauksesta paparazzeja, jotka heidän mukaansa rynnivät sisälle heti porttien auettua ja aiheuttivat sekasortoa.

Paikallislehden mukaan raivostuneet vanhemmat ovat tehneet tapauksesta ilmoituksen poliisille. He syyttävät tapahtumista yhtä henkivartijaa ja koulun johtoa. Poliisi ei kuitenkaan saapunut paikalle selvittämään tapahtumia.

Jolien aggressiiviset henkivartijat ovat jo aiemmin paenneet kolaripaikalta ja pahoinpidelleet ainakin kahta valokuvaajaa, ja uhanneet lisäksi yhtä aseella.