Angelina Jolien henkivartijat pidätettiin – vankeustuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi eilen kuinka näyttelijä Angelina Jolien henkivartijat aiheuttivat kaaosta A Mighty Heart -elokuvan kuvauspaikalla Intiassa. Erään koulun pihamaalla vartijat kävivät käsiksi jopa lapsiaan kotiin hakeneisiin vanhempiin, jotka tekivät tapauksesta ilmoituksen poliisille.

Käsikähmän aikana vartijoiden kerrotaan nimitelleen paikallisia vapaasti suomennettuna ”hemmetin inkkareiksi” ja ”hemmetin muslimeiksi”. He kävivät käsiksi aikuisten lisäksi myös lapsiin.

Jolien henkivartijat ovat toilailleet aiemminkin, ja viimein eilen paikallisen poliisin mitta täyttyi, ja he pidättivät kolme henkivartijaa. Pidätetyt pääsivät pian vapaaksi takuita vastaan, ja takuiden lisäksi heille määrättiin viikon pituinen maastapoistumiskielto. Pahimmassa tapauksessa vartijoita voi odottaa jopa kolmen vuoden vankeustuomio.

Jolien aggressiiviset henkivartijat ovat jo aiemmin paenneet kolaripaikalta ja pahoinpidelleet ainakin kahta valokuvaajaa, ja uhanneet lisäksi yhtä aseella.