George Michael : This Is Not Real Love

Singlet · Stara.fi

Kasaripoppari George Michael menestyi mainiosti myös 90-luvulla ja sai useita hittejä listoille. Nyt mies aikoo tehdä harvinaisen hattutempun ja nousta listoille kolmella vuosikymmenellä.

Uudella This Is Not Real Love -siglellä tuskin vielä listapaikkoja heruu, sillä kappale ei ole potentiaalinen hitti, vaikka siinä vieraileekin Sugababes -yhtyeestä tuttu Mutya. Slovariosaston kappale on tyylikästä peruskamaa, mutta aivan liian tasapaksu. Kertosäe erottuu vain vaivoin, eikä se säväytä millään tasolla. Mutyan anti on sekin keskinkertaista.

This Is Not Real Love on selvä täyteraita, jolla on saatu hiukan uutta materiaalia miehen 15. marraskuuta julkaistavalle Twenty Five -kokoelmalle. Toivottavasti tulossa olisi jossain vaiheessa myös uutta hittimateriaalia.

Pisteet 2/5