David Beckham kutsuttiin pois Cruisen ja Holmesin häistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen juhlittiin Italiassa hulppeita häitä, kun Hollywoodin seuratuimpiin lukeutuva pariskunta Tom Cruise ja Katie Holmes avioituivat. Kaikki kutsutut eivät kuitenkaan päässeet osallistumaan loppuvuoden suurimpaan seurapiiritapahtumaan.

Yksi pois jääneistä oli futari David Beckham, joka kyllä saapui pari päivää sitten Italiaan, mutta hänen Real Madrid -joukkueensa johto määräsi polvivammasta kärsivän tähden pikaisesti takaisin Espanjaan. Beckham ehti käydä Cruisen ja Holmesin kanssa illallisella ennen paluutaan. David oli läsnä Real Madridin pelissä, mutta ei vammansa takia päässyt pelaamaan. Beckhamien perhettä häissä edusti satelliittilautasta muistuttaneessa hatussaan esiintynyt Victoria.

Hääjuhlassa esiintyi italialainen artisti Andrea Bocelli. Hääkakku tuotettiin ilmeisesti Yhdysvalloista, mutta varsinainen ruoka oli kuitenkin perinteistä italialaista. Holmes antoi miehelleen lahjaksi Vacheron Constantinin kellon, johon oli kaiverrettu ”Rakastan sinua”.