Jay-Z heitti 7 keikkaa päivän aikana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkiuralleen palannut hiphop-tähti Jay-Z heitti lauantaina todellisen minirundin, kun hän esiintyi seitsemän kertaa yhden vuorokauden aikana. Ohjelmassa oli puolen tunnin keikkoja halki Amerikan mantereen. Tempauksellaan Jay-Z juhlisti paluutaan artistiksi sekä tiistaina julkaistavaa uutta Kingdom Come -albumiaan.

Hangar Tour -kiertueen keikkapaikkoina oli Atlanta, Philadelphia, Washington DC, New York, Chicago, Los Angeles ja Las Vegas. Ensimmäinen keikka nähtiin Atlantassa jo kuudelta aamulla ja viimeisen keikan oli määrä käynnistyä Las Vegasissa kolmelta sunnuntaiaamuna paikallista aikaa.

Aikaerosta johtuen Stara ei saanut vielä vahvistusta turneen lopullisesta onnistumisesta, mutta ainakin alkuosa sujui mainiosti. Atlantan keikan jälkeen matka jatkui poliisisaattueessa lentokentälle, josta yksityinen suihkukone kuljetti Jay-Z:n seuraavalle keikalleen Philadelphiaan.