Cruisen ja Holmesin hääsuudelma kesti piiiitkään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauantaina hääjuhliaan Italiassa viettänyt Hollywood-pariskunta Tom Cruise ja Katie Holmes ovat aloittaneet häämatkansa. Pariskunta lähti Rooman Ciampinon lentokentän henkilökunnan mukaan Malediiveille. Häävieraat lensivät takaisin Yhdysvaltoihin pääosin eilen illalla.

Hääseremonian yksityiskohtia ei ole vielä kovin paljon levinnyt julkisuuteen, mutta ainakin vihkimisen yhteydessä nähty suudelma kesti todella pitkään. Cruisen tummansinisen puvun ja Holmesin upean silkkisen häääpuvun suunnitellut Giorgio Armani nimittäin paljasti, että tuore aviopari suuteli niin pitkään, että yleisöstä huudeltiin jo ”Lopettakaa, lopettakaa!”

Paikalla oli noin 150 pariskunnan sukulaista ja ystävää sekä tietenkin Cruisen aikasemmasta avioliitosta lapset Isabella ja Connor. Sulhasen bestman oli Cruisen ystävä David Miscavige ja kaasona nähtiin Holmesin sisko Nancy Blaylock.