Duudsonit ihastuttivat Australiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisten hurjapäiden Duudsonit Elokuva julkaistiin viime viikolla DVD-muodossa Australiassa. Paikalla olleet Jukka ja Jarppi vierailivat samalla useissa televisio-ohjelmissa ja antoivat haastatteluja lehdille ja radioasemille. Kengurumaassa nähtiin Duudsonit Elokuva myös valkokankaalla.

Duudsonit hulluttelivat myös Australian suurimmassa musiikkigaalassa, ARIA Awardsissa, jonne he saapuivat pinkeillä minikokoisilla tyttöjen polkupyörillä ja tekivät stuntteja ja haastatteluja punaisella matolla. Jarppi vietti suomalaiseen hullutteluun ihastuneiden toimittajien ympäröimänä lähes tunnin tikat mahassaan.

Paikallisen Ajankohtaisen Kakkosen juontaja kommentoi, että Dudesoneja ei olisi ikinä saanut päästää maahan, koska turmelevat paikallisen nuorison. Paikallinen televisiokanava Channel V esittää Dudesons TV -ohjelmaa jo seitsemättä kertaa.