Narkkarirokkari pidätettiin jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Babyshambles -yhtyeen keulahahmona sekoileva rokkari Pete Doherty on tullut tunnetuksi lähinnä huumesekoiluistaan sekä supermalli-tyttöystävänsä Kate Mossin kautta. Nyt mies on jälleen kerran pidätetty huumausaineiden hallussapidosta, CNN uutisoi.

Poliisi pysäytti Dohertyn Lontoossa, kun hänen epävakaa ajotapansa kiinnitti huomiota. Jaguarillaan kotinsa liepeillä Itä-Lontoossa liikkeellä olleen narkkarin autosta löytyi tarkastuksessa kokaiinia. Poliisi pidätti Dohertyn ja kaksi muuta autossa mukana ollutta miestä, mutta vapautti heidät myöhemmin takuita vastaan.

Kolmikon pitää ilmoittautua poliisille joulukuussa asian jatkokäsittelyä varten. Doherty on käynyt tuloksetta huumevieroitushoidoissa Englannissa, Ranskassa, Portugalissa ja Thaimaassa. Huumerangaistustensa lisäksi hän sai äskettäin sakot radiotoimittajan pahoinpitelystä.