Britney Spears levittää seksivideonsa nettiin ilmaiseksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin ex-aviomies Kevin Federline saattaa menettää kiristykseen käyttämänsä valttikortin, eli pariskunnan seksivideon. Kevin kiristää videolla ex-vaimoltaan 25 miljoonaa dollaria ja pariskunnan lasten huoltajuutta. Pelissä on siis niin suuret asiat, ettei Britney enää välitä vaikka video päätyisikin julkisuuteen, kunhan Kevin ei tee sillä rahaa.

Videosta on tarjottu Kevinille kymmeniä miljoonia euroja, mutta tarjoukset voivat pian olla historiaa. Britney nimittäin kaavailee videon luovuttamista vapaaehtoisesti ja ilmaiseksi julkisuuteen vain siksi, ettei Kevin voisi enää kiristää sillä perhettään ja ansaita jättiomaisuutta.

Kanadalaisen eCanadaNow -julkaisun mukaan Britney on kertonut harkitsevansa vakavasti pariskunnan kuuluisan seksivideon luovuttamista ilmaiseksi. Käydessään vierailulla hampurilaisbaarissa Britney oli kertonut, että voisi laittaa videon jakoon vaikkapa MySpace -sivustolle.

– Britney ajattelee, että sillä hän saisi iskettyä Keviniä vyön alle, kuten hän teki jo Jayden Jamesin valokuvien kanssa. Puolet tyhjästä on nolla, ja vain sen se aviomiehen kuvatus tulee saamaan, jos Britney levittää videon ennen kuin joku limanuljaska ostaa sen, Spearsin perheystävä Nyla Price kertoi lehdelle.

Federline on ilmoittanut videon olevan neljä tuntia pitkä, mutta Price kertoi sen olevan vain 45 minuuttia pituinen.