Britney Spears riisui housunsa klubilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sinkkuelämän makuun jälleen päässyt poptähti Britney Spears juhli viime viikonloppuna railakkaasti. Mukana juhlimassa oli myös bileammattilainen Paris Hilton, jonka kanssa Britneyllä näytti menevän aika lujaa.

Kaksi lastaan hoitajan hoiviin jättänyt Britney nautti tyttöjen illasta juomalla runsaasti alkoholia, polttamalla tupakkaa ketjussa ja tietenkin tanssimalla. Tuoreet ystävykset bilettivät Wynn-hotellin yhteydessä sijaitsevalla Tryst-klubilla. Heidän bongattiin tanssilattialla muun muassa heiluttamassa lanteitaan useiden Paris Hiltonin omien kappaleiden tahdissa.

Ilmeisesti tanssilattialla tuli kuuma, sillä tiukoissa mustissa housuissa paikalle saapunut Britney päätti lopulta riisua housunsa kokonaan, ja hänet nähtiin loppuillasta tanssilattialla ja istuskelemassa sohvalla pelkissä verkkosukkahousuissa, TMZ.com raportoi.