James Bond -tähti Staralle: Yksityisasiani pysyvät yksityisinä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden James Bond -elokuvan päätähti Daniel Craig on saanut viime päivinä runsaasti suitsutusta suorituksestaan maailman tunnetuimman salaisen agentin roolissa. Stara tapasi Craigin Lontoossa, jossa hän kertoi haluavansa elää tavallista elämää supersuosiostaan huolimatta ja pitävänsä yksityisasiansa visusti yksityisinä.

– Vaikka James Bondin esittäminen tekee minusta ympäri maapalloa tunnetun näyttelijän, pyrin edelleenkin viettämään mahdollisimman tavallista elämää. Suunnitelmissani ei ole myöskään yksityiselämääni koskevista periaatteistani tinkiminen. Yksityiset asiat tulevat pysymään edelleenkin yksityisenä. Minulla ei ole tarvetta puhua niistä julkisesti, Craig kertoi Staralle.

Aiemmin selvästi pienempiä rooleja tehnyt näyttelijä voi jatkossa vaikuttaa paljon enemmän rooleihinsa.

– Valitsen roolini huolellisesti, harkitsen roolitarjouksiani joskus liiankin kauan. Koska tavoitteenani on kehittyä ammatissani jokaisen roolityöni myötä, haluan esittää mahdollisimman haasteellisia roolihenkilöitä. Pelkästään James Bondin roolini fyysisyys asetti minulle aikaisempia roolejani vaativampia tavoitteita, uusi Bond kertoo.

Staran haastattelussa Daniel Craig kertoo lisäksi tavoitteestaan uudistaa Bondin mainetta ja paljon puhutuista toimintakohtauksistaan. Lue koko haastattelu tästä!