Seinfeldin Kramer raivosi stand-up klubilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Seinfeld -televisiosarjasta tuttu näyttelijä Michael Richards menetti täysin malttinsa viime perjantaina esiintyessään Los Angelesissa sijaitsevalla Laugh Factory -klubilla. Kramerin roolissa nähty tähti huuteli raivonpuuskassaan rasistisia ilmauksia.

Eräs paikalla ollut musta mies Kyle Doss kertoi medioille olleensa paikalla, kun Michael Richards menetti jostain syystä malttinsa.

– Viisikymmentä vuotta sitten olisimme nostaneet sinut ylösalaisin ja tunkeneet haarukan takapuolessasi! Voit puhua ja voit kävellä, ja olet rohkea kusipää. Heittäkää hänet ulos. Hän on neekeri! Hän on neekeri! Katsokaa tuolla on neekeri!, Richards huusi yleisön katsellessa tyrmistyneenä.

Richards ei kuitenkaan lopettanut verbaalista iskuaan tähän.

– He eivät tule pidättämään minua siitä, että sanon mustaa miestä neekeriksi.

Tässä vaiheessa iskun kohteena olleet miehet olivat jo selvinneet tyrmistyksestään ja huutelivat näyttelijälle takaisin. Koko episodi kesti arviolta kolme minuuttia, jonka jälkeen suurin osa yleisöstä poistui paikalta. Richards ei ole vielä vastannut haastattelupyyntöihin. Klubin omistajan mukaan Richards ei ole enää tervetullut klubille. Hänen mukaansa Laugh Factory ei ole henkilökohtaisten hyökkäyksien foorumi, vaan nimensä mukaisesti komediaklubi.

Katso tapausta käsittelevä CNN-uutiskanavan uutisvideo ja haastattelu tästä!